Frumusețea, una dintre cele mai relative „chestii” de care am auzit!

frumusete femeie

Mă atât de tare distrează faptul că oamenii tind tot mai mult să catalogheze un alt om ca fiind frumos doar în baza trăsăturilor pe care le are. Și cel mai tare mă distrează cum mai toți apreciază fețe pline de machiaj, care în realitate arată total diferit!

Mi-ar plăcea să începem să vedem o paletă mai variată a acestui concept de frumos. Să ne uităm la mâinile, la pielea, la picioarele, la unghiile, la urechile, la nasul, fruntea, sprâncenele noastre, și să vedem cât sunt fiecare, în parte, de frumoase.

Un om are mai mult decât o față, și mai mult decât un corp. Are și un suflet, la care prea puțini ne uităm. Are și o inteligență, pe care puțini o pot accepta. Are și înalte valori care îl ajută să se dezvolte și să facă binele în jurul său.

Iar noi stăm și ne catalogăm reciproc de cât de frumoși suntem. De parcă doar asta contează. De parcă la 70 de ani nu vom fi toți ridați și cu părul alb.

Știți voi, noi suntem frumoși prin simplul fapt că suntem. Și tot prin existența noastră suntem și perfecți. Da, suntem perfecți, doar că tot noi suntem cei care născocim și defectele.

În momentul în care vom începe să ne trăim starea de frumusețe și perfecțiune, vom începe să trăim o viață și mai împăcată, mai liniștită, lipsită de nevoia de a demonstra, ieși în evidență sau de a fi ca ceilalți.

Fiți voi. Iubiți-vă, apreciați-vă, respectați-vă pentru ceea și cum sunteți! E mai simplu decât ați putea crede!

 

Atât pentru moment. Respiră. Înțelege. Iartă. Ajută. Iubește.

Sursa foto: liricstudio.ro