Iarna 2020 readuce seminariile Recall Healing în Oradea

gilbert renaud românia oradea decembrie 2020

Chiar dacă acum, când scriu acest articol, primăvara este în floare, sunt puțin cu gândul la iarnă deoarece sezonul rece readuce în Oradea seminariile Recall Healing.

Ținute de Gilbert Renaud, lector și terapeut cu peste 35 de ani experiență în tratarea naturopată, biologică și spirituală a diverselor afecțiuni și condiții de viață, întâlnirile au o abordare diferită pentru toți aceia care își doresc un răspuns la întrebările „de ce?” din viața lor, întrebări care până în acest moment nu au primit răspuns.

Ca să nu existe loc de interpretări, Gilbert nu este vreun guru care vorbește „în limbi” ori îi tremură pleoapele și are în față un bol de cristal din care „îți citește”. Nu. Este un specialist care abordează boala sau situația de viață din punct de vedere biologic. Lucrează cu arborele genealogic, care este extrem de important, veți vedea, cu linia vieții și alte unelte pe care nu se sfiește să le împărtășească cu audiența.

Una dintre calitățile pe care le-am apreciat la Gilbert este naturalețea și ușurința cu care el dăruiește. Este în punctul în care este deschis să ofere cunoștințele acumulate oamenilor care își doresc să afle. Gilbert este un om împăcat cu sine, deschis și foarte plăcut.

Acum, să scriem și despre seminariile efective care se vor ține! Mențiunea importantă e că, fiecare, au o durată de trei zile și încep dimineața, la 09:30, și se încheie seara, după 18:30. Trei zile intense dar pline de beneficii. Cei prezenți pe întreaga durată a seminarului vor primi și certificate de participare.

Ca de fiecare dată, se face Nivelul I. Acum în perioada 27 – 29 Noiembrie 2020. Este baza și „condiția” care îți permite să urmezi oricare alt modul Recall Healing. Nivelul I te introduce în noua lume explicându-ți, treptat, prin exemple și cazuri avute de Gilbert, cum lucrurile se manifestă. Despre nivelul I puteți citi mai multe și AICI.

Al doilea seminar este cel dedicat Bolilor Specifice ale Copiilor, tulburări de comportamente, dificultăți de învățare, cauzele lor. Dacă ai copii, sigur vei spune că dorești participarea. Dacă nu ai copii, poate vei spune „pas”. Însă eu îți recomand să te mai gândești odată. De ce? Doarece se adresează tuturor copiilor, deci și ție. Și tu ești copilul cuiva, iar prin acest modul vei putea să identifici, chiar să rezolvi, anumite probleme pe care tu însuți/însăți le-ai avut dar pe care ori le-ai neglijat, ori nu le-ai conștientizat sau, poate, chiar nu ți-a păsat. E o oportunitate bună de a înțelege mai bine copiii. Adică pe tine și pe toți din jur, indiferent de vârsta lor. Poți afla mai multe despre subiectele seminarului dând click AICI. De notat că se ține tot o dată la doi ani, iar acum se desfășoară între 01 – 03 Decembrie 2020.

Ultimul este Nivelul III. Dacă ai urmat cel puțin nivelul I, atunci cu siguranță poți urma și pe al treilea. Puțin mai profund și despre alte boli. Conflictele legate de inimă vor fi un subiect dezbătut pe larg, problemele tiroidei de asemenea, aparatul reproducător și multe altele. De asemenea, este organizat tot din doi în doi ani. În iarnă, îl poți face din 05 – 07 Decembrie 2020. Informații suplimentare regăsești AICI.

Cam atât despre ce va fi, dar dacă ai interes poți citi acest articol în care am povestit despre seminariile pe care le-am urmat în februarie – martie anul curent. Poate îți va fi de folos. Rămâne să citești și să tragi singur(ă) concluziile.

În final îți mai spun că încă nu s-a dat startul înscrierilor, formularul de înscriere va fi disponibil pe final de vară – început de toamnă 2020. Urmărește site-ul Recall Healing!

Până atunci, eu îți recomand să urmărești albumul cu înregistrări video. Este AICI. Sunt scurte înregistrări efectuate de Gilbert în care vorbește despre diferite afecțiuni. Avantajul nostru e că sunt gratuite și ne ajută să ne pregătim, puțin, pentru seminar.

Gata, am încălecat pe o șa și v-am spus povestea mea (de azi)! Pace și armonie, dragoste și puterea de a vă iubi pe voi înșivă/însevă! Sărbători frumoase, aducătoate de armonie și ce este bun sufletelor voastre!

 

foto: Darius Cornean