Îți mulțumesc pentru că mă iubești!

two-finger-love

Cât de des mulțumiți pentru că sunteți iubiți? Adică sunteți conștienți că, prin simplul fapt că sunteți în viață, că respirați, că inima vă bate, sunteți iubiți?!

De către cine?! Depinde, în cine credeți și vă încredeți voi. Unii în partenerul de viață, în părinți, iubiți, copii, frați, alții în Univers, ceilalți în Dumnezeu, Buddha…

Ideea e că sunteți iubiți. Dacă nu ați fi iubiți, pac, ați muri instant. De ce, vă explic într-un alt articol.

Acum aș dori să vă focusați pe faptul că sunteți iubiți. Chiar și trupul vostru vă iubește nespus pentru că vă susține în tot ce faceți. Și mai țineți cont de faptul că vă iubește chiar dacă voi îl îmbâcsiți cu tutun, prea mult alcool, cafele peste cafele, draci, nervi, stres, înjurături, prin faptul că nu vă faceți un control medical anual…

Bun. V-ați prins că sunteți tare iubiți, da?!

Acum, că articolul e scurtuț, luați o foaie de hârtie, telefonul sau deschideți un fișier Word, și scrieți numele tuturor persoanelor care vă vin în minte și ați simțit că, și pentru o secundă, v-au iubit prin ceea ce sunt sau ceea ce au făcut pentru voi.

Puteți începe cu părinții, partenerii de viață, bunicii, copiii, prietenii, oamenii cunoscuți întâmplător și care v-au făcut un bine, vecina de la trei, șefu că v-a înțeles când într-adevăr ați simțit nevoia… voi știți cel mai bine.

Odată „identificați” spuneți-le din suflet „Îți mulțumesc pentru că mă iubești”. Da, la timpul prezent, pentru că gramul de iubire oferit și acum 10 ani încă dăinuie și nu se va stinge niciodată. Va rămâne în sufletul vostru chiar și după moarte.

Azi, o prietenă era să moară, la propriu, pentru că s-a sufocat din cauza campaniei de deratizare derulată pe scara blocului în care locuia. Din fericire, locuiește la etajul doi și a reușit să intre în casă, la geam. A fost necesar să cheme Ambulanța, au ajuns și pompierii… pentru a preveni alte necazuri.

După ce mi-a povestit, îmi spune cu multă recunoștință „Doamne, mi-ai salvat viața!” …. „Da, îi zic eu, vezi, te iubește atât de mult, i-ai spus că Îi mulțumești pentru că te-a salvat?”

 

Așadar, îți mulțumesc pentru că mă iubești!

 

Atât pentru moment. Respiră. Înțelege. Iartă. Ajută. Iubește.

Sursa foto: justtouch.com