Oamenii simpli sunt cei care nu pot fi cumpărați și manipulați!

om fericit

Un nou articol pentru tine, dar și pentru mine. De această dată, vorbim despre oamenii simpli. În timp ce mergeam să mă întâlnesc cu un partener, mă gândeam la tipul și caracterul oamenilor. Cât de ușor și cât de greu pot fi câștigați.

Meditând, am ajuns la o concluzie, și anume că oamenii simpli nu pot fi cumpărați și nici manipulați.

Ce înțeleg eu prin „om simplu”? Acel om care știe cine este, ce își dorește, care își cunoaște potențialul, știe unde vrea să ajungă, ce anume să obțină, cât să ceară, cât să ofere. Omul încrezător în viitor, acela care are certitudinea că orice se întâmplă, tot spre binele lui se întâmplă. Omul care poate e muncitor calificat ori zilier, manager sau începător. Omul care știe că nu funcția, nu haina, pilele, intervențiile și nici averea părinților, ori a partenerului de viață, îi dau putere. Ci că puterea e în el, că poate purta orice, că poate conduce orice mașină, că poate merge pe jos și poate mânca la colț de stradă, și tot el este.

Despre acel om vă vorbesc eu. Omul în care sălășluiește esența, nicidecum aparența.

Un astfel de om nu prea poți să îl cumperi, poate să îl cucerești, câștigi, atragi spre tine ca urmare a valorilor prețioase pe care le ai.

Și tot el, omul simplu, nu poate fi manipulat deoarece știe că toate „sclipicioasele” aspecte ale lumii sunt trecătoare, și că indiferent cu ce l-ai momi, e conștient de nevoile pe care le are și de faptul că prin muncă poate obține orice tu i-ai putea oferi.

Iar pe omul acesta nici măcar să nu îndrăznești să încerci să îl cumperi sau să manipulezi. Va simți de îndată. Poate de amorul artei te va lăsa să-ți continui planul și să îți dai seama că încerci degeaba.

Nu sunt mulți astfel de oameni. Sunt relativ puțini, pentru că marea majoritate umblăm să avem funcții, să știm că suntem „președinte” în tot felul de organizații, haine de fimă, mașini de lux, să mâncăm la cinci stele și să ne uităm de sus la ceilalți.

Îndrăzniți să ziceți că noi, oamenii, marea majoritate, nu suntem așa. Toți suntem, cel puțin o dată în viață. Însă e bine să ne trezim și să ne transformăm în „oameni simpli”. Și nu pentru ceilalți, ci pentru noi.

Atunci când vom începe să fim „simpli”, atunci ne vom putea bucura de complexitatea vieții, de darurile și extraordinarul ce ne înconjoară!

 

Atât pentru moment. Respiră. Înțelege. Iartă. Ajută. Iubește.

Sursa foto: limitlessmindmission.com