Vampirii energetici, cauza oboselii tale!

vampir energeticȘi nu doar a oboselii ci a unei stări de rău fără un motiv întemeiat.

 

Te-ai simțit de multe ori fără putere, stors de orice urmă de energie și cu tentă depresivă? Agitat, iritat, gol sufletește și parcă fără loc?! Ei, dacă nu ai o problemă de natură medicală, ai toate șansele să fi fost stors de putere de un vampir de energie. Cool, nu?!

Chiar deloc! Cine sunt vampirii energetici? Oricine, fiecare dintre noi putem fi sau suntem vampiri de energie. Eu cred cu tărie că cel puțin o dată în viață fără să vrem furăm din energia altora.

Cauza vampirismului energic o constituie energia interioară acumulată. Cu cât suntem mai cuprinși de stări negative, cu cât ne supărăm, gândim negativ, transmitem gândurile rele celor din jurul nostru cu atât șansele de a ne transforma în vampiri cresc. De asemenea un rol important îl are și văicăreala. A ne plânge constant nu face decât să formeze un cerc în jurul nostru care pe zi ce trece devine tot mai negru și mare, asemeni unei tornade. A ține mânie, a nu ierta și a ne înfuria constant că lucrurile sau oamenii nu sunt așa cum ne dorim noi sporește de asemenea angoasa.

Marea majoritate a vampirilor energetici nu sunt conștienți că te secătuiesc pe tine de putere, ei o iau pur și simplu. O explicație simplă și ușor de imaginat este redată de faptul că ei sunt asemeni unei găuri negre care jos, în străfundul sufletului, a fost și este iubitoare de energie pozitivă, dar atitudinea și comportamentul determină individul să diminueze acest nivel de energie bună și să îl sporească pe cel mai puțin bun. Dar cum el a fost născut și ulterior crescut cu binele, cu puterea net superioară a luminii albe, acum o ia din exterior, de la ceilalți, deoarece nu o mai poate sintetiza singur.

Practic e ceea ce noi facem în fiecare zi prin hrana propriu zisă: consumăm lapte, carne, ouă, fructe, legume pentru a avea energia și sănătatea de care avem nevoie pentru a supraviețui. Și ei fac la fel doar că se hrănesc cu energia ta sufletească.

Tot ce îți rămâne de făcut este să identifici acele persoane care sunt vampiri energetici. Supărarea, atunci când îi vei descoperi, nu își are locul deoarece ei, în sinea lor, suferă dintr-un motiv, dintr-o cauză care la propriu i-a întunecat și nu-i lasă decât să emane fum negru în jurul lor.

E mai bine să-i știi, să-i vezi, iar la un moment dat prin puterea ta interioară să îi ajuți să vadă ceea ce ei nu văd. Dacă sunt mult prea încărcați negativ și simți că nu le poți face față e mai bine să limitezi sau să întrerupi contactul cu astfel de persoane.

Într-un articol viitor vom discuta și despre metode de eliberare de energia negativă și implicit de stările de rău provocate de vampirii energetici.

 

 

Atât pentru moment. Respiră. Înțelege. Iartă. Ajută. Iubește.

sursa foto: zoesoulspa.wordpress.com