Hidrateaza-ti tenul cu un tratament din laptisor de matca

Odată cu schimbarea anotimpului este necesar a ne schimba și obiceiurile de îngrijire a pielii. Cu toate că la bază rămâne hidratarea și curățirea tenului, trebuie să ne pregătim fața pentru variațiile de temperatură și implicit pentru aerul rece. 

 

 

Măștile pregătite în casă sunt un remediu natural, la îndemâna oricui.

În această săptămână îți recomandăm un tratament facial demn de o regină: mască cu lăptișor de matcă.

Ai nevoie de:

  • 3 linguri de iaurt
  • 1 lingură miere de albine
  • puțin lăptișor de matcă

Cele trei ingrediente se amestecă până se obține o pastă omogenă care mai apoi se va întinde pe față cu ajutorul unei pensule. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute după care se curăță cu apă călduță. Atenție: a se folosi în amestecare și întinderea măștii instrumente care să nu fie din fier, inox… deoarece sunt incompatibile cu lăptișorul de matcă.

Masca este bogată în vitamine și minerale, asigurând o hidratare excelentă a tegumentului. Este recomandată în atenuarea ridurilor, limitarea efectelor negative ale produselor cosmetice, în redarea elasticității pielii dar mai ales persoanelor care au tenul uscat.

În Oradea, ședințe de make up, consultații și tratamente cosmetice vă stau la dispoziție în cadrul Salonului Isis, Traian Lalescu – 37. Informații suplimentare la telefon 0749 93 99 12.

 

Ramona Maior

Make up artist