S-a deschis Hotelul Hilton – Double Tree Oradea

Hotelul Hilton – Double Tree a fost deschis astăzi, 27 Septembrie 2012, la Oradea. Hotelul a fost decorat cu 5 stele și este cea mai mare investiție hotelieră din urbea de pe Crișul Repede.

 

 

S-a deschis Hilton, dar fără Paris Hilton!

Al treila hotel din România al lanțului hotelier Hilton – Double Tree – a fost deschis cu mare fast astăzi, 27 Septembrie 2012, la Oradea. Clădirea este una dintre cele mai luxoase din vestul țării și a fost distinsă cu 5 stele.

La deschidere prezenți au fost Didier Martin, vicepreședintele operațiunilor Hilton din Austria, Estul Europei și Turcia, Ioan Cuzman, președintele Societății de Investiții Financiare Banat-Crișana, Ioan Jecu, directorul firmei Calipso și primarul Ilie Bolojan care a declarat:

Vreau să-i felicit pe cei care au făcut posibilă deschiderea Hotelului Hilton la Oradea, este o mândrie pentru orașul nostru, cu atât mai mult cu cât în designul interior proiectanții au reușit să redea foarte bine aspecte care țin de simbolul orașului nostru, cetatea Oradea, promovând astfel orașul în fața turiștilor și a investitorilor străini care se vor caza aici

Inaugurarea noului hotel s-a lăsat și cu acordarea de distincții din partea municipalității. Astfel că după tăierea panglicii, Ilie Bolojan a oferit din partea primăriei două diplome de excelență domnului Ioan Jecu, directorul firmei Calipso și domnului Ioan Cuzman, președintele SIF Banat-Crișana, pentru promovarea celei mai mari investiții hoteliere din Oradea.

Hilton Hotels&Resorts este un lanț internațional de hoteluri de lux fondat de Conrad Hilton, când în 1919 a cumpărat Hotelul Mobley din Cisco Texas. Denumirea de Hilton a fost acordată unui hotel prima dată în 1925 odată cu inaugurarea Dallas Hilton Hotel. Ceea ce astăzi numim Hilton este proprietatea Hilton Worldwide, companie hotelieră mondială. În 2010 nu mai puțin de 530 de hoteluri purtau sigla Hilton, brandul fiind prezent în 78 de țări și 6 continente.