Efectele miraculoase ale acidului glicolic

În cosmetica corporală modernă și-au făcut apariția o serie de produse  revoluționare pe bază de acid glicolic care ajută la o mai bună îngrijire a întregului corp.

 

Aceste produse, creme pentru față și loțiuni de corp, au în componența lor acidul glicolic ca element de bază, ce permite o inserție deosebită, în profunzime, a tratamentului.

Un merit deosebit al acidului glicolic îl reprezintă capacitatea lui de a trata și elimina petele de pe față, pistruii sau alte imperfecțiuni ale pielii, totodată putând fi utilizat și în scop preventiv de către persoanele care sunt predispuse acestor tipuri de afecțiuni ale epidermei. Mai mult, femeile însarcinate care au aceea „mască gravidică” pot utiliza în deplină siguranță produse care au ca element de bază acidul glicolic.

Acestă substanță miraculoasă, tratează cu succes și ridurile fine, petele de bătrânețe, acneea și cicatricile post acnee. De asemenea acidul glicolic din laptele de corp este „vinovat” pentru însănătoșirea, într-un timp mai scurt, a pielii după o expunere excesivă la soare.

Produsele pe bază de acid glicolic li se adresează în egală masură și bărbaților, pe piață regăsindu-se diferite game de loțiuni după bărbierit. Efectul acestora va fi unul de revigorare, catifelând pielea și contribuind la vindecarea mai rapidă a rănilor.

Tratamentul cu preparate cosmetice pe bază de acid glicolic durează în medie 3 luni iar rezultatele nu întârzie să apară. Gliconul este recomandat pentru toate tipurile de ten fără prescripție medicală. Efectul lor de netezire și întinerire a pielii fac din cremele pe bază de acid glicolic un produs revoluționar și utilizat pe un segment larg.

În Oradea, tratamente cu acid glicolic pentru diferite probleme ale dermei sunt efectuate în cadrul salonului „Isis”, Traian Lalescu, 37. Informații suplimentare la telefon 0749 93 99 12.

 

Ramona Maior 

Make up artist