Niciodată n-ai să poți ști cât de mult îl poți iubi pe celălalt, până nu te vei iubi pe tine!

iubire de sine

M-a lovit inspirația lately. Iar după ultimele experiențe și discuții, trăiri și explicații, am ajuns la concluzia că niciodată n-ai să poți ști cât de mult îl poți iubi pe celălalt până nu te vei iubi cu adevărat pe tine.

Atunci când vei descoperi extraordinarul în tine și vei începe să te iubești celulă cu celulă, gând cu gând, greșeală cu greșeală, an cu an, fir cu fir, atunci îți vei da seama cât de mult îl poți iubi pe cel de lângă tine. De fapt, îl poți iubi infinit. Pentru că iubirea nu are margini, nu este și nu poate fi conturată.

Iubirea se simte, se trăiește, se împărtășește. Iubirea pur și simplu există, fie că o conștientizăm, fie că o respingem. Iubirea e. Ea e, la timpul prezent.

Sunt convinsă că, mai toți, vă gândiți la iubirea îndreptată doar înspre un partener. Dar nu, poți iubi chiar pe oricine. Și asta numai dacă te vei deschide, și vei începe să vezi că iubirea dăinuie în fiecare, în atât de multe forme încât uneori nici nu le conștientizăm. Și e fantastic să vezi numai iubire (inimioare, bling – bling). Chiar e fantastic. Mai ales dacă, până atunci, nimeni nu te-a învățat asta.

Începeți să vă iubiți. Să vă apreciați și să vă lăsați cuceriți de puterea incomensurabilă pe care iubirea o are. E singura care poate neutraliza, la propriu, chiar și boala. Dar despre asta, într-un alt articol.

Și când îți dai seama cât poți iubi, nestăvilit de mult, te cuprinde o euforie și o poftă de viață…

 

Atât pentru moment. Respiră. Înțelege. Iartă. Ajută. Iubește.

Sursa foto: kleanandlean.com