Am mâncat bine la Hotel Restaurant Maxim – Meniu Raw Vegan

supa crema de ciuperci hotel restaurant maxim

hotel restaurant maxim

Ador faptul că, în noi și lângă noi, lucrurile se întâmplă fără să ne dăm seama, pur și simplu!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu, în ultima vreme, tind să consum hrană mult mai simplu preparată, mai puțin condimentată, cât se poate de light.

Îmi surâde ideea de vegan și raw vegan, dar nu am ajuns în punctul în care să adopt acest stil de viață.

Între timp, până voi lua o hotărâre definitivă, totuși, am mers la Hotel Restaurant Maxim ca să mă bucur de faptul că au lansat meniul zilei de mâncare vegan și raw vegan.

Poate că, dacă nu aș fi participat și la lansarea meniului „general”, nu aș fi fost atât de deschisă.

Atunci, în aprilie, m-au cucerit total. Mâncarea nepreparată termic, sau doar foarte puțin, din ingrediente vegetale, e fantastic de savuroasă și îi dă corpului toate vitaminele și mineralele din produse fără a fi alterate. Mai pe românește, mănânci planta „vie”!

Revenind la meniul zilei vegan și raw vegan, pot să vă spun cu mâna pe inimă că e super bun!

Mi-au fost servite trei feluri, supă cremă de ciuperci, roșii umplute și desertul, pe care l-am refuzat.

Pe cât sunt unii de împătimiți ai ciocolatei, pe atât sunt eu de „ăăă… ciocolată, altceva nu ai?!”. De aceea am cam strâmbat din nas când m-au întrebat dacă vreau și mousse-ul de ciocolată.

Brrr, într-un final am zis „da, hai să vedem cum e și ăsta”! Și a fost atât de bun, wow, Good God! Era să renunț la ceva grozav de bun și de sănătos, doar pentru că ciocolata nu e în topul preferințelor mele.

Ce mi-a plăcut, enorm de mult, a fost faptul că, după masă, nu m-am simțit balonată, plină, cu tendințe de eructație, disconfort sau alte stări neplăcute. Chiar îți pică bine și ai energie să-ți continui munca, nu ai impresia că vrei să dormi. Te simți excelent și sătul după o masă raw vegan.

Pentru mine a fost o experiență și una plăcută să servesc Meniul Zilei în varianta raw vegan la Hotel Restaurant Maxim. Vă provoc să mergeți și voi și să vă formați o opinie proprie sau, de ce nu, să lăsați ulterior un comentariu articolului meu să știu ce impresie v-a lăsat vouă.

Mai jos și pozele, cu mențiunea că eu m-am trezit să imortalizez mâncarea după ce m-am apucat de mâncat 😀  It happens, when the dish is good! 😀

 

supa crema de ciuperci hotel restaurant maxim

meniul zilei raw vegan oradea

hotel restaurant maxim

hotel restaurant maxim
excelentul desert pe care inițial l-am refuzat 😀