IPL. Sau cum sa scapi definitiv de inesteticul par de pe corp

Cu toate că o podoabă capilară bogată este un accesoriu râvnit de orice femeie nu același lucru îl putem spune și despre părul de pe corp. Astăzi deși metodele de îndepărtare a părului sunt variate, nu toate sunt eficiente.

 

 

Evoluția tehnologiei a reușit să creeze un aparat care să le vină în ajutor atât doamnelor cât și domnilor și care, după expunerea la o lumină intens pulsată, să slăbească rădăcina firului de păr și să oprească creșterea lui.

 I.P.L. – Intense Pulsed Light sau Lumină Intens Pulsată – este un procedeu revoluționar de înlăturare a pilozității nedorite de pe orice suprafață a corpului.

Câte femei nu trec lunar prin chinurile epilărilor cu ceară ori folosesc metodele clasice printre care faimoasa lamă de ras? Acum vă puteți lipsi de toate aceste trucuri vechi și face uz de posibilitatea înlăturării definitive a părului din zonele vizibile privirii. Ședințele de epilare definitivă sunt recomandate la începutul sezonului rece, atunci când pielea nu este bronzată, deoarece pe timpul verii există riscul apariției arsurilor solare și decolorării pielii, reacții ce contravin acestui procedeu.

Tehnologia IPL recunoaște firul închis la culoare asupra căruia acționează prompt, în timp ce asupra persoanelor cu firul deschis la culoare acțiunea luminii intens pulsate este mai limitată, iar în unele cazuri sub așteptări.

Pentru atingerea rezultatelor optime este indicată parcurgerea mai multor ședințe, procedura nefiind dureroasă iar efectele ei sunt sigure și de durată. Înaintea începerii epilării definite este indicată efectuarea unor analize de sânge pentru determinarea nivelului de testosteron și estrogen. Uneori un nivel crescut al hormonilor masculini determină încetinirea procesului IPL, părul crescând mai repede și mai des.

De IPL pot beneficia atât doamnele, domnișoarele cât și domnii deoarece cu ajutorul acestei tehnologii părul poate fi eliminat de pe orice suprafață a corpului, indiferent de sex sau vârstă.

În Oradea, puteți beneficia de ședințe de IPL în cadrul Salonului Isis, Traian Lalescu – 37. Informații suplimentare la telefon 0749 93 99 12.

 

Ramona Maior

Make up artist